Poradna - Spánek a sny

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Nespavost

Dobrý den,pře 10 dny jsem začla cvičit a omezovat se v jídle cvičím hodinu denně,což mi dělá dobře,ale mám jediný problém dnes jsem již 6 den zcela bez spánku,nespala jsem ani jednu minutu,divné na tom je,že se cítím dobře a nejsem unavená naopak.Žádné léky kromě prášků na alergii neberu,dnes vyšetření štítné žlázy také v pořádku,lékařka mi nabídla prášky na spaní,ale do práce dojíždím autem,tak se mi do nich nechce.Prosím o radu,zda mám navštívit lékaře popřípadě jakého.Nikdy jsem problémy se spánkem neměla.Je mi 40 let a psychycky i fyzicky jsem v naprostém pořádku.Děkuji za odpověd.Jiřka

Odpovědi na otázku

Nějaká příčina náhle vzniklé nespavosti být musí, můžete zkusit o víkendu léky na spaní a pokud jste si jistá, že příčinou není reakce na stresovou situaci, bylo by vhodé kontaktovat neurologa. V případě stresové situace je možno léky na spaní dočasně užívat (do 14 dní).