Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Sny ve snech

Dobrý den, občas se mi stává, že si ve snu uvědomím, že jde jen o sen. Obvykle se z takového snu po tomto zjištění rychle probudím. Dnes se mi ovšem stala anomálie, ze snu jsem se probudil, ovšem po probuzení jsem si uvědomil že jde opět jen o sen, a znovu jsem se probudil, a znovu šlo jen o sen. Toto se opakovalo asi 10x, vždy chvíli trvalo, než jsem si uvědomil, že jde o sen. Ke konci už jsem byl zoufalý, chtěl jsem se probudil, zkoušel sem skákat z mostu aj, poakždé jsem však jen spadl do dalšího snu. Až to bylo trochu děsivé. Je tento jev běžný? Děkuji

Odpovědi na otázku

Ve snech je možné opravdu cokoli. Jsou odrazem podvědomí, a proto nám jejich smysl často uniká. Ani děsivé sny nejsou vyjímkou. Jejich případný výklad můžete konzultovat s psychoanalytikem.